A dekor tárgyak gyógyító ereje

 

Te hiszel abban, hogy a lelket gyógyitja az hogy szépet làtsz?

Voltál már úgy, hogy láttál egy képet egy alkotást egy kompozíciót  és jó érzés töltött el? 

Érezted màr, hogy elméláztál és más világba szállt a gondolatod és a végeredemény az lett, hogy feltöltődtél s boldogság öntött el?

Ha a válaszod igen akkor a lehető legjobb helyen jàrsz.

Ha esetleg a válaszod az, hogy nem akkor ideje körbe nèzned neked is a dekor alkotások között és találkozni az érzéssel amely símogatja a leleked.

Azt gondolom, hogy a szép tàrgyak a csodás alkotások nagyon jótékony hatással vannak a lelkünkre. Símogatják szeretgetik dédelgetik. 

Két féle kép lehet elérni ezt a pozítív hatást. Egyszer akkor ha te vagy az alkoto és a máskor ha te vagy az akit elvarázsol egy csodás alkotás.

Amikor elkészítesz egy dekor tárgyat majd a benned lévő lényed egy részét beledolgozod akkor fog megszületni egy alkotás. Ez a történettel rendelkező kis portéka pedig egyszer új otthonra talál ékesítve azt s betöltve a teret egy varázslattal.

Lehet picit színesre sikerült most hozzám képest is ez a blog s ez a megfogalmazás a dekorok szerepéről de én ezt így látom.

Az alkotás egy varázslat amelyet egy ember formába önt.

Amikor megéled az alkotás örömét a lelked is feltöltődik s a mindennapjaid is szebbek lesznek.

Nézz hát körül a dekor alkotások( tároló dobozok, nevek, üdvözlők… stb) otthonában s vidd haza azt ami neked született♥️

Greno Dekor