Cikkeim

Gondolatok, amik talán benned is megfogalmazodtak már.

Debreceni műkörmös

Tévhitek a lementett (pinterest, google…stb) körmökről.

Biztos te is jártál màr úgy, hogy találtál egy szuper jó körmöt átküldted a körmösödnek vagy lementetted elvitted s elétoltad majd azt mondtad: Na ezt szeretném! 😃

Oh hát nem tudom a többiek mit éreznek ilyenkor de azt amit én azt leírom most nektek.

Debreceni műkörmös

Körömrágás

Nem tudom a százalékos arányokat de sokan vannak még felnőtt korban is akik küzdenek ezzel a rossz szokással.

Rossz szokás? Tényleg az? Szerintem lelki problémákból adódó tevékenység. Valójában segít e hosszabb tàvon a műköröm azt nem tudom teljes bizonyossággal megmondani nektek.

Debreceni műkörmös

Milyen köröm illik hozzàm?

Mi alapján válasszak?

Na ezeket a kérdéseket én mint körmös ritkán hallom. Àltalában a vendégek màr fix elképzeléssel jönnek. Egyébként meglepő de ritkán érzem azt, hogy meg akarom változtatni az elképzelésünket.Nekem nem igazán van kedvenc köröm formám de ha még is le kellene tennem a voksot én a szűkített kocka vagy hegyes stilettó körmöket vàlasztanám.

 

Debreceni műkörmös

“Jó “körmös-“rossz” körmös!

 “Jó “ vendég -“rossz” vendég!

Na ezek a sarkos szalagcímek majd felborzoljàk azok ideg állapotát akik esetleg a “rossz” kategóriába tartoznak. Bár itt is fogalmazhatnék úgy, hogy nincs jó meg rossz csak simulékony és rutintalan vendég. Bàr ez utóbbi azért ezzel a szóval sem a leghelyén valóbb.

Műkörmös munkáim

2005 óta rengeteg tapasztalatot szereztem

Verseny munkáim

A versenykörmök ahogy a nevükben is van igazàn extrèm formâja a műkörömvilàgnak. A hatàr a csillagos èg. Aki az extrèm körmöket imàdja az elboldogul vele a hétköznapokban is de igazából a fantàzia vilàg megmérettetésére kèszűlnek. Làtvànyban és kreativitásban gazdag remekművek.

Verseny műköröm
Debrecen műköröm

Gél Lakk

A Gél lakk azon hölgyek szàmàra az ideàlis megoldàs akik a természetes körmöket kedvelik. nem tagadjàk meg a színek vilàgàt de a francia manikűr ugyan így a kedvencük.

Kéz-Láb körmök

Làbunk is megérdemi a megfelelő kezelést. a szépen pedikűrözött körmök pedig tökéletes társként csatlakoznak manikűrözött kezeinkhez.

Láb köröm festés

Hello Ősz!