GréNo Dekor

Szívből készült dekorációs alkotásaim, amivel szebbé varázsolhatod az otthonod.

Ismerd meg az alkotásaimat

Ezekkel a dekorációkkal válhat egy lakásból otthon. Ha fontos számodr az egyediség, akkor jó helyen jársz.

Dekoráció

Dekor dobozok

A dekor dobozok otthonunk apró àm de annál hasznosabb és mutatósabb kincse. Tökéletes kiegészítők az apróságok vagy éppen kínálni valók számàra. Elrejthetünk benne bàrmit s még is szem előtt van. Ezek a kiegészítők alkotják ízlés vilàgunk teljes kèpèt a világ felé.

karácsonyi dekoráció

Karácsonyi dekoráció

A téli karácsonyi dekor az èv azon része amikor a csodás adventi koszorúk a kopogtatók az asztali díszek mèg szebbé meghitté varázsolják az ünnepeket. Gyermekek számàra is a legizgalmasabb időszak a sok színnel formával és klasszikus figuràkkal sorakoztatott időszak.

Névtábla

Névtáblák

Teljesen egyedi névre szóló igazàn különleges ajándék kortól nemtől függetlenül. Születésnapra névnapra karácsonyra bàrmely ünnepre nem csak szemèlyeknek kis kedvencnek is szuper ajándèk.

Dekoráció

Egyéb alkotásaim

Ez a mappa maga a GréNo Design vilàg. Itt található minden ami àltalam készül csak úgy csak neked.ide azért érdemes bekukkantani mert a falfestéstől a tavaszi kopogtatóig az üdvözlő táblákon àt a körömlakkal festett bögrèkig mindent megtalálsz.

Műkörmös munkáim

16 év alatt rengeteg tapasztalatot szereztem

Verseny munkáim

A versenykörmök ahogy a nevükben is van igazàn extrèm formâja a műkörömvilàgnak. A hatàr a csillagos èg. Aki az extrèm körmöket imàdja az elboldogul vele a hétköznapokban is de igazából a fantàzia vilàg megmérettetésére kèszűlnek. Làtvànyban és kreativitásban gazdag remekművek.

Verseny műköröm
Grénó Design

Gél Lakk

A Gél lakk azon hölgyek szàmàra az ideàlis megoldàs akik a természetes körmöket kedvelik. nem tagadjàk meg a színek vilàgàt de a francia manikűr ugyan így a kedvencük.

Kéz-Láb körmök

Làbunk is megérdemi a megfelelő kezelést. a szépen pedikűrözött körmök pedig tökéletes társként csatlakoznak manikűrözött kezeinkhez.

Láb köröm festés

Hello Ősz!