Milyen köröm illik hozzám?

Mi alapján válasszak?

 

Na ezeket a kérdéseket én mint körmös ritkán hallom. Àltalában a vendégek màr fix elképzeléssel jönnek. Egyébként meglepő de ritkán érzem azt, hogy meg akarom változtatni az elképzelésünket. Nekem nem igazán van kedvenc köröm formám de ha még is le kellene tennem a voksot én a szűkített kocka vagy hegyes stilettó körmöket vàlasztanám. Valahogy hozzàm ezek a formák állnak közel. Szèp hosszú vékony körmök.

Na de tèrjünk vissza a vendégekhez. Azt gondolom, hogy maga a körömágy az ami igazából alapként szolgálna afele, hogy milyen formát vàlasszunk. A másik opció, hogy milyen stilusúak vagyunk azaz mi tetszik. Ha az adott forma és a stílus nem igazán illik egymáshoz jöhet a kompromisszum vagy a harc:) 

Megpróbálom kategóriájába szedni, hogy kihez mi is illik. Vajon lehet ilyet? Na lássuk.

Amik alapján kezdenék egy csoportosítást az az hogy ki milyen stílust egyéniséget képvisel. Fontos, hogy amivel a vendég nem tud azonosulni pl színek azt ne erőltessük. 

Szerencsénk van ha egyszínű körmöket kér azok minden formán jól mutatnak így ha nincs konkrét forma ötlete nézzük meg az ujjait a köröm formáját. Ha szélesebb a körömágya  zömökebb az ujjai mindenképp keskenyebb hosszabb hatást kell elérni. Mandulásabb szűkülő formàt válasszunk. Építésnél a hajlítást tudom még ajánlani a karcsúbb forma eléréséhez.

Akinek hosszabb vékonyabb ujjai vannak nekik inkább a kocka ajánlott természetesen a párhuzamos vagy enyhèn szűkülőbb alakban. Amint hosszabb körmöt szeretne én bátran ajánlanám a pipe, oroszmandula és bármely extrém körömformát amit hosszúságban el tud fogadni a vendég a mindennapokban.

Aki adott formàt szeretne de a természetes keze, ujjai körömformája nem ideális a kért körömhöz ott se kell megijedni különböző praktikákkal technikákkal nagy eséllyel csodálatosan kivitelezhető lesz a vendég kérése.

Ilyenkor fontos, hogy szakmailag képzett legyen a műkörmös.

Debreceni műkörmös