Műkörmös munkáim

Inspirálódj korábbi munkáimból és ha valamelyikbe bele szeretsz csak szólj.

Amikre a legbüszkébb vagyok

Kéz-láb köröm design

Kéz-Láb

Làbunk is megérdemi a megfelelő kezelést. a szépen pedikűrözött körmök pedig tökéletes társként csatlakoznak manikűrözött kezeinkhez.

Gél lakk

Gél lakk

A Gél lakk azon hölgyek szàmàra az ideàlis megoldàs akik a természetes körmöket kedvelik. nem tagadjàk meg a színek vilàgàt de a francia manikűr ugyan így a kedvencük.

Verseny

Verseny munkáim/ díjak

A versenykörmök ahogy a nevükben is van igazàn extrèm formâja a műkörömvilàgnak. A hatàr a csillagos èg. Aki az extrèm körmöket imàdja az elboldogul vele a hétköznapokban is de igazából a fantàzia vilàg megmérettetésére kèszűlnek. Làtvànyban és kreativitásban gazdag remekművek.

Kis köröm

Kisköröm

A rövid körmök is ugyan olyan mutatósak mint nagy testvérei. A mintàzás is könnyen kivitelezhető. Azon hölgyek szamara ajánlott akiknek a természetes körmük nem azt a hatást nyújtja amit szeretnének làtni. Nem akarnak hosszú körmöt de szeretnèk ha diszkrét vagy éppen mutatós körmük lenne.

Közepes köröm

Közepes köröm

Ez a hossz a bàtrabbaknak a mérete. Lehet nude francia színes a làtvàny itt magàért beszèl. Esztétikus de mêgis figyelem felkeltő.

nagy köröm

Nagyköröm

A szalonkörmök nagy tesója a làtványok hercegnője a nagy körmök. Akik igazan szeretik megborzongatni a környezetüket azok imádják ezt a méretet. A díszítés nagyon mutatós rajtuk. Igazán pompát sugallnak

Dekor tárgyak ízelítő 🙂

Dekor dobozok

A dekor dobozok otthonunk apró àm de annál hasznosabb és mutatósabb kincse. Tökéletes kiegészítők az apróságok vagy éppen kínálni valók számàra. Elrejthetünk benne bàrmit s még is szem előtt van. Ezek a kiegészítők alkotják ízlés vilàgunk teljes kèpèt a világ felé.

Dekoráció
karácsonyi dekoráció

Karácsonyi dekoráció

A téli karácsonyi dekor az èv azon része amikor a csodás adventi koszorúk a kopogtatók az asztali díszek mèg szebbé meghitté varázsolják az ünnepeket. Gyermekek számàra is a legizgalmasabb időszak a sok színnel formával és klasszikus figuràkkal sorakoztatott időszak.

Névtáblák

Teljesen egyedi névre szóló igazàn különleges ajándék kortól nemtől függetlenül. Születésnapra névnapra karácsonyra bàrmely ünnepre nem csak szemèlyeknek kis kedvencnek is szuper ajándèk.

Grénó Design

Hello Ősz!