Körömrágás

Nem tudom a százalékos arányokat de sokan vannak még felnőtt korban is akik küzdenek ezzel a rossz szokással.

Rossz szokás? Tényleg az? Szerintem lelki problémákból adódó tevékenység. Valójában segít e hosszabb tàvon a műköröm azt nem tudom teljes bizonyossággal megmondani nektek.

Lehet a körömrágásról leszokik az illető ha szépnek látja körmeit de lehet más levezető tevékenységbe kezd. Ezért talán az elsődleges a körömrágás àl a valódi probléma megoldása. Na de kanyarodjunk vissza a szakmához.

Most elmesélem a tapasztalataimat a teóriáimat hátha ezzel segítséget tudok nyújtani neked is aki ezzel a problémával él együtt.Akik rágták a körmüket és tudok az életükről, nekik segített a műköröm.

Kezdjük is. Nem kell, hogy rosszul érezd magad azért amilyen a körmöd körömágyad hiszen azért jössz hozzám, hogy közösen orvosoljuk ezt a problémát. Szakmailag azt tapasztalom, hogy a porcelán alapanyag a legideálisabb a merevsége miatt a kicsi rágott felületre. Lenyomja valamennyire a felfelé domborodó körömágyat. Hosszú időnek tűnik 3-4 töltés de kb ennyi idő alatt nagyon sokat tud változni a körömágy alakja. Szépen megnyúlik s látványban és érzésben is  jobb hatást ad.

Azt javaslom első alkalommal hamarabb menjünk a körmösünkhöz töltésre mert a kis felület és a deformált körmök miatt a lenövéssel gyengülhet a tartóssága is.

Érdemes minden alkalommal fotót készíteni mert már 3-4 hét elteltével azaz az új töltés után látszik a különbség. Inspiráló lehet s erőt adhat ez a további kitartáshoz.

Ez eddig csodás de ez a megoldás csak a nők számára volt opció na de mi van a férfiakkal? Nekik is műköröm a megoldás? Igazából még nem keresett meg olyan férfi akinek rágott körme van de azt gondolom nàluk a rendszeres manikűr is csodát tehet.  Egy kellemes kéz ápolás manikűr a férfi lelket is ápolja.

 

Debreceni műkörmös
Debreceni műkörmös