Rólam

Köszöntelek a weboldalamon! 

 

Köszönöm szépen, hogy itt vagy és hogy használod az oldalt. 

Sok munkánk van benne.

Balogh-Farkas Szilvia vagyok kéz és lábápoló műkörömépítő szakember. Màr egy ideje csak ezt a képesítésemet emelem ki ha a végzettségeimről van szó mert ez a szakma az életem. 

2005-ben iratkoztam be egy körmös tanfolyamra. 

Az ismerőseim családtagjaim mosolyogtak rajtam mert úgy gondoltàl, hogy én nem egy műkörmös lány vagyok. 

Mindenki tévedett. Idén 16 éve lesz hogy rendületlenül szeretem ezt a csodálatos kreatív szakmát. Megtanultam, hogy a szép és jó munka csak akkor születik meg ha első látásra meg van az a bizonyos “szerelem” vendég és körmöse között. A sikeres munka alap pillérje a szakmai felkészültségen kívül az az emberi szimpátia és bizalom ami elősegíti a csodálatos végeredményt. Fontos a jó probléma megoldás és a profi egyedi munka. 

Tehát mint írtam körmös lettem de 2010-ben törtek rám a nagy álmok és versenyzésre adtam a fejem. Eleinte nem voltak nagy eredmények 1-2 kudarc is ért de aztán önerőből cégek támogatása nélkül sikerült versenyeket nyernem. 

Többször végeztem  dobogós helyen és voltak első helyezéseim is. Ezek leírhatatlan élményekkel, dicsőség érzéssel gazdagították az életemet.

Úgy alakult az életem, hogy  körmös cégekkel is kapcsolatba kerültem,  oktattam rövidebb ideig de rájöttem nem az én világom. 

Amiben megtalálom magam az a szalonkörmözés és a dekor tárgyak készítése.

Nekem ez nem munka hanem szerelem. Szerencsés vagyok hogy a munkám a hobbim.